Любов, раздяла, мъка,
отново кратка радост,
пак среща и разлъка,
невъзвратима младост.
Носталгия, утеха,
нахакан оптимизъм,
издънка след успеха,
престорен непукизъм.
Годеж, звън на камбани
и крачката фатална:
двамина са събрани
във клетката венчална.
Скандали и нападки,
но ето ти и тебе -
в примирията кратки
плачът на малко бебе.
Безсъние, проблеми
и куп мечти съдрани,
кавги, деца големи,
пак сватбени камбани...
© Валерия Тодорова All rights reserved.
чак до последна гара с табелка сива : "Старост" .
ХАРЕСАХ!