Dec 1, 2022, 7:30 AM  

Животът прегърни 

  Poetry » Other
664 2 0

Боли ли те? Така боли и в мене,
че времето тъй бързо отлетя.
Годините кой вятър ги отнесе -
с тях грееха и гаснеха слънца...

Слънцата, дето топлеха душите -
рисувани, измислени дори,
но пламъчето светеше в очите -
е, случваше се и да завали....

Гори ли в тебе огънчето още
и търсиш ли трептящите звезди?
Потъваш ли във две очи среднощем,
животът твой ти здраво прегърни!

© Ани Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??