Живях насън. А всичко бе измама.
И денем, вън... умирах в стари рани.
Живях живот... тук, сред чужди люде.
Не бе любов. А просто чиста лудост.
Сега съм друг. Но в себе си така пропадам.
Обречен труп... недочакал своя залез.
А ти поспи. Не умирай в птичи полет.
И пак ще си простиш. Животът ти е роля.
© Аз All rights reserved.