Mar 7, 2010, 8:57 AM

Жребец с венец от детелина 

  Poetry » Love
618 0 6

Препускам между двата полюса на сърцето,

там, където от липса са уморени тревите

и полегнали, срамежливо разголени,

избуяват желания, а са окосени лъжите.

По заледените ми копита полепва жарава.

С ноздри вдишвам барутния дим.

За размисъл малко време остава,

късно е за оттегляне НЕВРЕДИМ. 

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??