Oct 3, 2009, 1:24 PM

Кажи ми! 

  Poetry » White poetry
989 0 6

Само ми кажи, че има небе - 
после отвори прозореца, 
протегни ми ръка - 
и аз ще тръгна със тебе... 
Земята ще се опита да ни спре, 
а хората ще ни се присмиват - 
неискащи 
или 
неможещи да повярват, 
че небето е само едно - 
и е там - чак до безкрая! 
Само ми кажи, че има небе...

Само ми кажи, че има море - 
после ме погледни,
гмурни се в най-дълбокото - 
и аз ще скоча след тебе... 
Земята ще се опита да ни спре, 
а хората ще ни се присмиват - 
неискащи 
или 
неможещи да повярват, 
че морето е само едно - 
и е там - чак до безкрая! 
Само ми кажи, че има море...

Само ми кажи!

© Марио Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??