Jan 17, 2013, 2:24 PM

Кажи ми пак 

  Poetry » Love
1102 0 5

Кажи ми пак, че ме обичаш

в целунатата тишина,

по устните дори да сричаш

със ласки мека топлина.

 

Залей ме с късчета усмивки

със цвят от знойната луна

в нощта, когато се завива

със звездната си пелена.

 

Върни ме в спомените южни

към тихия вечерен бриз

на пролетите теменужни

с дъждовни капчици каприз.

 

Кажи ми пак, че ме обичаш

във лято от букетчета мечти,

във късни есени, когато свличаш

умората на мъжките ми дни.

 

Кажи ми пак, че ме обичаш,

за жаждата открий следа,

по устните ми щом се стичаш

с две думи влюбена вода.

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??