Mar 30, 2010, 8:54 AM

Кажи: Здравей! 

  Poetry » Phylosophy
862 0 20
Да те докосне  
първи слънчев лъч…  
от топлината му  
очите да отвориш.  
     
Да се усмихваш,  
без да ти личи  
и да се раждаш  
пак отново и отново.  
     
Да чуваш музика,  
която не звучи  
и да танцуваш,  
без да станал си дори.  
     
Да искаш с две ръце  
Земята да прегърнеш  
с излишък-добрина.  
     
Едно ти знай -  
достигнал си мига.  
     
Спасение от болка  
и тъга, от ревност,  
изкушения, вини…  
От толкова обиди, самота…
     
Ти опознал си себе си  
и тя при тебе е дошла.  
………………………………..  
Кажи: Здравей! Тъй ценна,  
моя СВОБОДА!  

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??