Sep 27, 2015, 12:34 PM

Как да ти кажа тази тъга? 

  Poetry » Love
947 0 5

 

 

КАК ДА ТИ КАЖА ТАЗИ ТЪГА?

 

Какво да ти кажа - не зная...
Мина лятото - светъл сезон.
Годината - вече към края,
рони листите с есенен стон.


Подреждат се делнични дните,
нощите се обличат във студ.
И бързат по пътя колите,
бързат, бързат и все са на път.

 

Потичат и сълзи дъждовни - 
някой някъде плаче така...
Изстиват и чувства любовни...
Как да ти кажа тази тъга?!
ДТ©

 

 

 

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??