Jan 14, 2015, 7:55 AM

Как искам в друга да се влюбя 

  Poetry » Love
664 0 0

Как искам в друга да се влюбя и тя да носи само щастие в моите дни.
Как искам в друга да се влюбя и да няма повече сълзи!
Как искам в друга да се влюбя и тя да ме обича както другите не успяха.
Как искам някоя до мене да заспива, и да ме утешава всеки път когато плача!
 
Как искам в друга да се влюбя, но отново истинска да бъде
и когато ми казва, че ме обича, да ме гледа в очите!
Как искам в друга да се влюбя и тя да върне щастието в моите дни,
да бъде истинска, искрена, красива и пак да бъде с черни или кафяви очи!

Как искам в друга да се влюбя и тя да се страхува да не ме загуби.
Как искам някоя да ме оцени, такъв какъвто съм заедно с всичките ми дефекти!
Как искам в друга да се влюбя, а с теб да си останем приятели добри,
да ме подкрепяш както до сега и да бъдеш с мен, докато смъртта ни раздели!

Как искам в друга да се влюбя и да видя блясъка в нейните очи,
да и се радвам и да я обичам, да я гледам всяка вечер как до мене спи!
Как искам в друга да се влюбя и тя да ме събужда всяка сутрин с целувка,
да бъде моя подарък за Коледа, за Нова Година и нищо никога да не и липсва!

Как искам някоя да ме погледне, но да гледа дълбоко в моята душа!
Да ме обича, макар да знае, че съм различен, да не търси в мене красота!
Как искам в друга да се влюбя, а тя да бъде честна и добра.
Да ми носи само щастие и късмет през новата 2015!

Как искам друга да е в моите мисли, но пак да бъде с черна или кафява коса.
Да бъде с кафяви, пъстри или черни очи и макар да го отрича, за мен да бъде перфектна!
Как искам в друга да се влюбя и да бъда с нея цял живот,
да заспивам и да ставам с усмивка за това, че съм намерил истинската любов!

© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??