Aug 17, 2007, 1:24 PM

Как ли бихме живяли? 

  Poetry
1108 0 25
Как ще живеем, ако няма проблеми?
Дали ще сме паразити на тая Земя?
Нека докажем, че сме стойностни хора,
без да хвърляме други вина!
.......  
В това необятно пространство,
във този разшарил се свят
живеем и мерим богатства,
умираме и се раждаме пак!

От нощните тайни забулени
(Луната е бременна с тях)!
Двойки сбогуват се влюбени,
други пристъпват във грях!

Крадци и убийци върлуват,
свидетел е само нощта...
Тайната как да опази
от изгрева до вечерта!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??