Dec 9, 2020, 10:18 AM

Как се правят м....и 

  Poetry » Humour
492 0 3

 

Със любов и вдъхновение

трябва то да порасте,

ако трябва и с търпение,

но във ласкави ръце...

 

После, щом кат е готов

изходният материал,

пак отново със любов

(сякаш гледаш сериал)

трябва с нож да се нареже

на парченца многобройни,

и отново с щипка нежност

мекици се извайват стройни...

 

Следва олиото горещо -

Слагат се и от тигана

щом излязат, аз отсреща,

ще ги хапна на дивана...

 

03.04.2015.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??