Feb 25, 2022, 10:42 AM

Как си мамо 

  Poetry
385 0 2

КАК  СИ МАМО

Добро утро! Как си мамо ?
Как изкара ти нощта ?
Знаеш ли, че те сънувах -
Тук до нашата врата?
Скочих бързо и отворих,
но уви  не те видях. 
С укор, тъжно заговорих
аз, на своята Вина.

Добро утро, мили, сине!
Майка съм и ще простя!
Когато можеш навести ме -
да не съм съвсем сама.
А нощта премина Сине,
пак с мислите за Вас.
Този ден и той ще мине,
сякаш с мене сте у нас.

Майка лесно се не става -
аз, ВИ мисля всеки ден.
И да тъна във забрава -
Нека си благословен!
                   07.02.20.20г.
                  М. Борисова

(От стихосбирката,, Стъпка нагоре ")

текста е с мелодия 

© Магдалена Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??