Jul 13, 2010, 10:26 PM

Как си мила 

  Poetry » Love
1818 0 4

Ще те забравя мила моя

и ще те убия

Друга ще е мила моя

теб ще те оставя

 

Ще ми е трудно мила моя

някак ще се справя

Грешни ли сме мила моя

за да не сме заедно

 

Само те плаша мила моя

но ти не знаеш

Как ли си днес мила моя

на какво ли ухаеш

 

 

© Дух на лютеницата All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??