13.07.2010 г., 22:26 ч.

Как си мила 

  Поезия » Любовна
1815 0 4

Ще те забравя мила моя

и ще те убия

Друга ще е мила моя

теб ще те оставя

 

Ще ми е трудно мила моя

някак ще се справя

Грешни ли сме мила моя

за да не сме заедно

 

Само те плаша мила моя

но ти не знаеш

Как ли си днес мила моя

на какво ли ухаеш

 

 

© Дух на лютеницата Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??