Jul 15, 2009, 3:49 PM

Какво, ако? 

  Poetry » Love
587 0 1

Какво, ако кажа, че те обичам?
Нима има смисъл повече да отричам?

Какво, ако животът продължава?
Какво, ако едничка самотата с мен остава?

Какво, ако от щастието бягам?
Какво, ако времето за мен отлагам?

Какво, ако на тъга се обричам? 
И... все пак... винаги ще те обичам...

© Иви All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??