Oct 27, 2004, 9:28 AM

Какво е обич 

  Poetry
1162 0 1
Какво е обич

Не всеки може да го каже.
Не всеки може и иска да го признае.
Нужни са две думи, обаче
да накараш някой до теб да остане!

То не е тайна, нито мит.
Истинското винаги е на почит.
Нужен е само един миг.
За да разбереш, какво е ОБИЧ!

© Марина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Самата истина!
    Кратко, но много красиво!6+
Random works
: ??:??