Jun 8, 2012, 1:38 PM

Какво обичат жените? 

  Poetry » Love
736 0 3

Какво обичат жените?

Утро лазурно

с рубинени устни

и вятър в косите

духът да отпусне?

Гальовници нежни,

две огнени думи,

в дланите цвете,

любовни куршуми?

В очите - утеха,

не знаци потайни,

трохи от успеха,

мечтите безкрайни?

В забрава сълзите,

смехът непринуден,

рицарят в дните,

вълшебникът чуден?

Доверие, ласка,

приятел безценен,

това ли обичат,

с какво ме привличат?

Изгревът нощта събужда,

сякаш в мрака се загубих

в тази женска суетня,

щом прогледнах и се влюбих!

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??