Apr 21, 2015, 10:33 PM

Какво от това... 

  Poetry » Love
341 0 0


"Какво от това..."
 
 
Какво от това, ако търпя за нея мъка, чума,
какво от това, ако дам й своята дума,
какво от това, ако спазя я до смъртта,
какво от това, ако до тогава не ù пускам ръка,
какво от това, ако не погледна друга,
какво от това, ако силна ми е любовта, 
какво от това, ако напукана ми е дланта,
какво от това, ако не ù се оплача,
какво от това, ако боря се до последна си снимка,
какво от това, ако готов съм да платя тази цена,
ако обича ме и тя, какво от това не мога.
 
третият
21.04.15

© Третият All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??