Feb 28, 2008, 5:58 PM

Какво си ти 

  Poetry » Love
551 1 0

   

Любов или заблуда

Какво си всъщност ти

Понякога по теб съм луда

Понякога си друг в моите очи

 

Истина или измама

Са твоите думи и молби

Роман любовен или драма

С теб са моите дни

 

Сън или реалност си

Мечта или желание

Какво се крие в твоите очи

Тъга или страдание

 

Любов или заблуда

Какво си всъщност ти

Обичаш до полуда

Но мразиш с очи

© Анжела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??