Apr 24, 2007, 7:59 PM

Какво застава между нас.. 

  Poetry
673 0 2
Едно ме мъчи в този час:
въпросът - Какво застава между нас?
Защо ти вече не си онова момче,
Което можеше в любов да ми се врече...
Сега си друг - сякъш не си тук...
Сега не виждам аз
Какво става между нас...
Кое е това нещо, което другите имат, а аз не??
Кой така ме прокле?
Аз искам да се гушкам в твоите ръце, да слушам от твоите нежни думи
И да съм сигурна във всичко помежду ни!
....Но не е така - сега в очите ми блести една сълза
и тя ми казва: "Няма как",
но аз не искам любовта да се превръща в прах...
Не искам само пепел да остане,
а искам отново ти
да стоплиш чувствата и сърцето ми!
ОБИЧАМ ТЕ... ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • писателче (Светослав Иванов)искам само да ти кажа-това,че ти имаш много произведения и наричаш себе си писател не значи,че трябва да обиждаш другите-извинявай много,но ако си наистина на 44 просто поведението ти е нетолерантно за човек на такава възраст,а ако не си..и да не си пак си нетолерантен!!!!!
  • w0w..!!!Страхотно е! Браво!
Random works
: ??:??