Mar 1, 2022, 10:06 PM

Какъв е този свят? 

  Poetry » Phylosophy, Free verse
279 0 0

Какъв е този свят,
където хората един друг се нараняват?
Какъв е този свят,
където през нощта сирени плачат?
До това ли стигнахме сега,
да повтаряме старата история?
Да не се учим от стари грешки,
и да взимаме невинни животи човешки?
Живот ли е това изобщо,
ако не можеш да се чувстваш вече свободно?
Няма ги отношенията човешки,
всеки гледа само свойте забележки.
Смъртта изглежда все по-красива,
на фона на действителността сива.
Какъв е този свят?,
започвам все по-често да се питам.
И викам и викам и викам.

© k_s All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??