Sep 8, 2018, 8:36 AM  

Калейдоскоп 

  Poetry
394 2 1

Очите - развълнувано море

копнеещо с вълни да ме погълне

за да преплувам ще е нужна лодка малка.

 

Душата - чистотата на дете

при мен с дъждовен облак ще се върне,

сълзи ще разхладят земята жарка!

 

Ръце - надежди топли две

и топлина на летен полумрак щом ме прегърне

в сънят ти влизам - триумфална арка.

 

Сънувай ме! Красива Любовта

като зрънце на жито ще покълне

и ще покрие плодородните поля!

 

И взорът ми към тебе полетял

ще те окъпе и ще те обгърне

изпълнен с нежна, мека светлина...

 

Топовен изстрел отдалече проехтял

в телата си ще ни извика да се върнем.

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??