Jun 14, 2013, 7:56 AM

Калейдоскоп 

  Poetry
412 0 1

Падна от високо
калейдоскопът,
отведоха го в болница
и лежа на системи от пастели.

© Линда Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??