Jun 5, 2008, 3:20 PM

календарно 

  Poetry » Other
597 0 8

януари

 

февруари

 

март

 

април

 

май

 

юни

 

юли

 

август

 

не

 

ме

 

убиха

 

още по-малко

 

септември

 

октомври

 

ноември

 

декември

 

защо

 

тогава

 

мислиш

 

че

 

ти

 

ще

 

можеш

© Питър Хайнрих All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??