5.06.2008 г., 15:20 ч.

календарно 

  Поезия » Друга
588 0 8

януари

 

февруари

 

март

 

април

 

май

 

юни

 

юли

 

август

 

не

 

ме

 

убиха

 

още по-малко

 

септември

 

октомври

 

ноември

 

декември

 

защо

 

тогава

 

мислиш

 

че

 

ти

 

ще

 

можеш

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??