Apr 14, 2007, 12:53 AM

Камък и чувства 

  Poetry
602 0 0
 Мечтател бях, романтик може би малко.
 Приятел - не знам, може би за някои.
 Но сега ги няма.
 Аз съм сам.
 Статуя от камък.
 Точно там.
 Там, където имаше чувства,
 имаше мечти,
 имаше... уви,
 .
 времето не ми показа,
 не ме научи как да мразя,
 само показа ми път
 как да стана на камък... от плът.
 .
 Но... обикнеш ли веднъж,
 обичаш и капките от дъжд,
 които по теб валят от мрачното небе,
 защото са сълзи от нечие сърце.
 
 09.04.2007  19:00

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??