Aug 12, 2012, 3:45 PM

Капка 

  Poetry » Love
741 0 22

 

 

                                                    ***

                                         2-3 капчици

                                         дъжд

                                         днес ти пращам

                                         по вятъра

                                         ей така изведнъж

                                         да разкажат

                                         душата ми

                                         и не мисли

                                         днес за това

                                         колко години

                                         този дъжд

                                         закъсня

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??