Apr 22, 2009, 7:59 AM

Капка дъжд 

  Poetry » Other
718 0 16

Дъжд ли беше,
Бог ли се разплиска
върху зажаднялата земя?
Ето го!
На капка върху листа,
с нимба от зелена светлина.

Беше малко тъжен и умислен,
с годините непроменен почти.
Сварих със очи да го здрависам
мъничко преди да отлети.

 

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??