Sep 9, 2011, 4:13 PM

Кармагедон 

  Poetry » Other
528 0 1

Палят вече се колите.
Скоро флагът ще се спусне.
Хора, чукнати в главите,
искат малко да се друсне -

 

малко те да се побият,
малко злоба да покажат.
С малко кръв да се покрият,
малко хора да размажат.

 

Те разкъсват се за слава,
те се колят за парички.
Няма куче, няма крава,
пред кола са равни всички;

 

Гледат страшно през стъклата
със убийствен ток в очите!
Хора, скривайте децата,
подслонявайте жените!

 

Състезанието почва.
Части всякакви хвърчат.
Кръв със литри се източва,
но колите си бръмчат.

 

На земята, на небето -
те навсякъде летят.
Във пустиня, във морето
май не могат да се спрат.

 

Луди хора зад волана
май последни ще се смеят.
Във колата - оригама,
още шават и живеят.

© Сандостен Калций All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??