Aug 26, 2009, 9:19 PM

Кaрмични предчувствия 

  Poetry » Love
524 0 2

Предчувствала съм те отдавна,
с вкус на евтино шампанско,
с подсъзнателно осъзната карма,
с мисли, изгубени в странство.

Предчувствала съм те безсилно,
в червено-лилави светлини.
Припадащо насън съм те имала.
Наживо повече боли.

Ти някъде в кръвта ми си се крил,
в предчувствия за мен погубен.
Усети ли как всичко се прероди,
откакто съм тук? Вечността се събуди!

25.08.2009г.
гр. Плая Дел Инглес

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??