Jul 16, 2008, 3:44 PM

Картина 

  Poetry
524 0 7

Устни

вместо решетки

замлъкнали в лилаво

под перуката

на всекидневното

в мислите

покълват замъци

господството

на формата

над силуета

проекция

на голотата

в разсъблеченото

жълто

вратите са прозорци

за нахлуване в

небето

което крие

истинския

цвят на свят

зад синьото

на нищото

 

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??