Mar 12, 2024, 12:11 PM

Каша 

  Poetry
71 0 2

 

Да общуват - не могат!
Свирят като чобани.
Стадо им липсва, много.
За това са призвани.

 

Бедна, родна картинка.
Преход - проход не види,
а просташката бримка
се затяга от гниди...

 

Слепотата се лашка
като агне в кошара...
Чакай овчарят да бачка
на централната гара.

 

Интегриран е яко
в туй новаторско време.
Лягай! - казваш му. Кляка...
Интелектни проблеми.

 

А се бием в гърдите,
че Европа е наша.
Резултат ли?...Не питай!
Всичко е каша...

 

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??