Sep 21, 2017, 11:13 PM

Като... 

  Poetry
287 0 3

                                                                  всеки на ОБИЧ

 

                                                               надява се като на

 

                                                                   БОГОпроява

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??