Jul 16, 2011, 4:28 PM

Като дете 

  Poetry » Other
507 0 1

Като дете

 

Главата ми затегната в коса –

                                   разля се...

Откъснах миналото в мен...

и слях се с моето безвремие -

без страх,

без болка,

без тревога.

И видях се обгърнат в безкрайна

                                      светлина...

И

без бъдеще

и време –

почувствах се като дете,

викащо на гласовете в мене:

                                    - Останете!

© Виктор Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??