16.07.2011 г., 16:28 ч.

Като дете 

  Поезия » Друга
508 0 1

Като дете

 

Главата ми затегната в коса –

                                   разля се...

Откъснах миналото в мен...

и слях се с моето безвремие -

без страх,

без болка,

без тревога.

И видях се обгърнат в безкрайна

                                      светлина...

И

без бъдеще

и време –

почувствах се като дете,

викащо на гласовете в мене:

                                    - Останете!

© Виктор Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??