May 21, 2009, 7:29 PM

Като комета в твоето небе 

  Poetry » Love
426 0 5

В началото бе нежното ти слово,

а думите ти - светли и красиви,

тогава всеки влюбен поглед

ни правеше магически щастливи.

Сега е друго - просто не говориш,

отронваш с неохота дума-две,

за тебе аз не съществувам,

звезда-комета в твоето небе.

 

Преминала съм с метеорен вихър,

но май не съм оставила следи,

не те коря, не си виновен,

мъжете не обичат падащи звезди.

 

© Джулиана Кашон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??