Jun 23, 2006, 12:49 PM

Като пьт в света се пльзнах 

  Poetry
1169 0 22

Мисьлта помолих в пространството
да те потьрси... Завьрна се...
Сьс снопче сльнчеви льчи...

Усмивката вьв времето изпратих.
Да те познае... Непозната...
е сега за мен дори...

Тогава като пьт, в света се пльзнах.
Неукротен... И ненамерен...
Вече зная мястото на срещата...
По мен ще минеш... някой ден...







© Николинка Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??