Feb 5, 2011, 3:17 PM

Като река 

  Poetry » Love
672 0 0

Душата ти - река пълноводна,

вълнува се, бушува и стене.

Копнежи са вълните свободни,

които заживяват в мене.

 

Тялото - водопад завладяващ,

по него ще се пусна фриволно,

поглеждаш ме с поглед изгарящ -

в него аз прегарям покорно.

 

Прегърнал те - съм речно корито,

отпивам от гръдта ти аз страстно

и влюбвам се в тебе нескрито,

сърцето - на страстта е подвластно!


                      Златко Станоев

© Златко Станоев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??