Каза ми, че ме обича,
но не показваше това.
Каза ми, че съм единствена,
а все при други ходеше.
Каза ми, че съжалява
и пак ме нараняваше.
Каза ми, че ще се върне,
но го нямаше с дни.
Каза ми, че има друга
и направо ме уби.
Каза ми, че ме напуска
и на далеч отиде си.
А аз, обляна в сълзи,
повтарях само - каза ми, каза ми.
© Полина Евтимова All rights reserved.