Казан
Днес кючекът е на мода...
след кючека - малко йога...
После паневритмия и окултизъм -
наследството на "любимия" ни комунизъм.
За бабите навред, турският сериал
днес издигнат е на пиедестал.
Цитират Айше и Мехмед с неземен апломб.
А Айше и Мехмед са един морален тромб.
Но с този социален злокачествен тумор
се справя само благородното чувство за хумор.
Всички за казана се натискат,
без да мислят, без да искат.
Е, яжте пийте и се веселете,
за казана не мислете.
И без друго изход няма,
щом попаднем във казана.
© Ами Тола All rights reserved.