5.03.2007 г., 11:41 ч.

Казан 

  Поезия » Хумористична
1214 0 3

Казан

 

Днес кючекът е на мода...

след кючека - малко йога... 

 

После паневритмия и окултизъм - 

наследството на "любимия" ни комунизъм. 

 

За бабите навред, турският сериал 

днес издигнат е на пиедестал.

Цитират Айше и Мехмед с неземен апломб. 

А Айше и Мехмед са един морален тромб.

Но с този социален злокачествен тумор 

се справя само благородното чувство за хумор. 

 

Всички за казана се натискат, 

без да мислят, без да искат. 

 

Е, яжте пийте и се веселете, 

за казана не мислете. 

И без друго изход няма, 

щом попаднем във казана.

 

 

           

            

 

© Ами Тола Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добро е! Ще чакам продължение!
  • Съжалявам..........
  • Идеята изопщо не ми харесва...аз съм от Котел и да ти кажа градът си има своите добри страни, има го и това което си писла,но освен него Котел е красив град, да запустява....но е красив ,спокоен с велико минало и история ,които трябва да почитаме.
Предложения
: ??:??