К А З И Н О
Вили Димитрова - liche
Отдавна
с Живота си
покер
играя.
Колодата
цепя,
Той карти
раздава.
Обръщам ги
бавно,
една подир
друга ...
И вечно
губя ли,
губя ...
Но слагам
край!
Душата си
в казино
ще превърна,
където
картите
раздавам
АЗ!
Играта ми
с Живота
е „ва банк”
и грешка тук
не трябва
да допускам!
05.01.2012 г.
© Вили Димитрова All rights reserved.
Благодаря за предложения вариант, Белла, но моята идея е съвсем друга!