Добре дошла в моя свят на суета.
Отпусни се, настани се..
нищо, че за кратко ще си тук -
нека създадем спомени един за друг.
Знам, почувства се като вкъщи -
тези забавления и на двете са присъщи.
Покварени от чувствата за достояние
предизвикваме навсякъде буря от страдание.
Арогантна си така -
не се залъгвай, че ще успееш и сега!
Няма да разбиеш тоз трезор -
поставила съм го под стриктен вътрешен надзор.
Ще си поиграем с заровете на съдбата -
като всеки път, само че сега един с друг.
Давай, първа ще си ти.
Хвърли, да видим кой ще победи.
Първо ти, а после съм и аз.
Ще се надиграваме така,
докато не опустее нечия душа..
да проиграем нечия съдба!
Коя е Афродита, а коя е и Ерида?
Знаем, няма никакво значение.
Заложили сме твърде много -
грандиозното си самоуважение.
Атина - богинята на честната война,
не ще намери място между нас сега.
При нас Арес ще се възцари
и хаосът ще ни покори.
Играй докрай - не се отказвай...
тънкостите на измамите показвай.
Хазартни личности сме ний сега
в казиното на болна суета.
Какъв залог оставяш ми -
сърце или пари?
Мислеше, че нямаше да стигнем чак дотук, кажи?
Всичко или нищо, знаеш го, нали?
Някой със сълзи ще прекрачи прага
и сломен, и разорен ще напусне ада.
Сълзи - не от разбитото сърце,
а от гордост опустошена от нечии ръце.
А сега се помоли за тез ръце -
нека да не бъдат моите!
Пък аз ще се надявам да са ТОЧНО ТЕ!
© Аделина Асенова All rights reserved.