Sep 3, 2016, 12:33 AM

Казвам ти го, без да ти го казвам, любов моя... 

  Poetry » Love
449 0 4

Казвам ти го, без да ти го казвам, любов моя...

 

 

Казвам ти го, без да ти го казвам,

шептя го с лудост, викам го с дела

казвам ти го без време, място и граници,

но във всеки миг и пространство...

 

Казвам ти го, прегърнато в мечти,

целунато в звездите, открито в лъчите...

Обичам те  в речта и одеалото на луната

Обожавам те и го правя в полета на слънцето...

 

Казвам ти го, с емоция и вълнение

в смях и сълзи, с морето, което те рисува...

казвам ти го, като дете, като човек..., казвам ти  го

съкровенно с всеки удар и песен на сърцето ми...

 

Обичам те със мисълта и със чувствата...

обичам те с търпение, с благодат, с душа,

създадена в теб, обичам те с трепет и целувки...

обичам те, с прегръдки припряно и постепенно...

 

Обичам те нежно, като дъжда, облаците, небето

обичам те страстно, като птица, огън, живот,

като капките по тялото ти, като точките в душата ти...

обичам те във въздуха, в теб само мога да дишам...

 

Обичам те в студа и топлината, мрака и светлината,

обичам те повече от дъха ми, повече от всичко,

обичам те в себе си, защото с теб съм себе си,

но също така обичам те повече от себе си...

 

И ти го казвам, извира от един безкраен извор...,

наречен любов, една любов и по всички начини

обичам те и ти ме гледаш, чувстваш, обичаш...

и любими, само това ми трябва да съм щастлива...!

 

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря много!
  • Много чувствено, влюбено, красиво!
  • Мили Гавраил и Ел, благодаря ви от сърце, че оставяте светла диря, където и да отидете ! Поздрави и прегръдки, друго не знам какво да кажа... ! Благодаря!
    Благодаря и на всички наминали!
  • Любовта и без да се казва се усеща.
    Поздрав от мен!
Random works
: ??:??