Dec 7, 2010, 4:11 PM

Китайска вечеря (сенрю) 

  Poetry » East forms
665 0 3

Облизвам с език

оризчето по устната ти -

уви пиърсинг

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??