Mar 2, 2010, 8:41 PM

Ключът... 

  Poetry » East forms
665 0 9

Ключът на риска

скрит под прага на страха.

Заключен разум.

        ***

Разбива радост

катинара на тъга.

Събужда мига.

         ***

Лъжа отключва

заключена истина

със спомена-ключ.

         ***

Чувството рита

кълбото на мисълта

и я разплита...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??