2.03.2010 г., 20:41 ч.

Ключът... 

  Поезия » Източни форми
660 0 9

Ключът на риска

скрит под прага на страха.

Заключен разум.

        ***

Разбива радост

катинара на тъга.

Събужда мига.

         ***

Лъжа отключва

заключена истина

със спомена-ключ.

         ***

Чувството рита

кълбото на мисълта

и я разплита...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??