Sep 10, 2014, 12:46 AM  

Ключът на живота 

  Poetry » Love
370 0 0

Сънят ми, няма го, 

откакто замина надалеч.

Сълзите, стичат се

откакто каза "напускам те".

Животът промени ми се, 

защото теб те няма в него.

Мечтите ми бяха разпръснати на парчета, 

откакто ти си отиде. 

 

Щастието е ключът на живота, разбери го. 

А ние създадени сме да бъдем заедно.

Не си отивай. 

Защото щастието е ключът на живота! 

А ключът си Ти! 

© Въображение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??