Aug 31, 2022, 9:24 AM

Книга 6 глава 15 

  Poetry » Phylosophy, Civilian, Free verse
300 0 0


                                           -15-

Вчера,гледам я Кака с висока прическа.
Съблазнително,призивно оголила си вратлето,
Смелостта Желана,Мъжка да тества,
с Предизвикателството, Моят е в командировка,ха да ви видя момчета...

Когато Кака отива на КурС,
в края С-то го слага за благозвучие,
а след Събитието в обратен ракурс
разглежда с Носталгия Мъжки Заглавия,отдавна прочетени...

И ние днес като Нея си спомняме
Старите Мили,Ниски Цени,
защото в момента много е кисело гроздето
и там на Високото непокътнато си Стои!

В шеги покрай Каката,
като ви наужким нападам,
ако кача ви всичките в разтегателните ни влакове,
за мен това ще е Най-Висша ми Награда!!!

От Кризата спасявайки себе си,
ще Спасиме всички народи...
Всички виждаме напоследък,
как Психоза Масова по Планетата броди..

Катастрофите постоянни,повсеместни са!
На месо постоянно се стреля,като във втората книга!
Алкохола и Дрогата по пътищата постоянно психясват ни...
За Истински Смях Енергията не стига!

Ходим на работа,
просто,да не сме у дома си,
защото с тези заплати 
ще ядем здравословно,Таратанци...

Всичко това да изчезне,
заедно със Стихиите Предстоящи
и на нашата улица Слънце да Блесне,
трябва,да сме Вярващи-Настоящи!

На прага сме на Голямото Надлъгване...
Дано за Лошите да е вече На Прощаване...,
а за Смелите и Честни да е Щастливото Тръгване
на Работа,за Народа с Отдаденост...!

Ще падне Голямо Хапане и Кълване,
Ритане Жестоко по кокалчетата,
Удари Под Кръста Коварни
и много Кървене,Външно и Вътрешно...

Резултатът зависи от всички ни
и дано Той да си заслужава,
всички заедно да се усмихнем
и да заживеем в Бяла Държава...

Бойко като булка се кипри,
готов и с Промяната да управлява,
ама без Асена и Кирил!!!
Бойко,Бойко,може все още да е същата кръчмата,но сменен е вече Кръчмаря!!!

Суверенът не ви иска,не разбрахте ли?
Цяла година срещу вас протестира...
Зад колоните зверски бихте децата му,
а на вратът Му да стъпите пак ви се иска!!!

Свърши се с вашето царство,
а на вас Гушене Ново ви се захваща!
Няма как на Суверена да бъдете пак господари!
От вас Суверена ще иска старата Сметка,да плащате!!!

Слави с това Негово Пуешко перчене 
стигна до фаза,мокра кокошка!
Мислеше,че от всички най-свестен е,
а за здраве не съзнава,че от Суверена трябва да моли за прошка...

Още преди 16 Години във втора глава на втората книга
го предупреждавах за всичко,което му се случва сега
и му давах съвети,как да се в Живота предвижва...
Резултатът е на лице,а втората книга ми е Свидетел!!!

Втората книга ми я печатаха в малък тираж на хартиен носител.
С обратна разписка изпратих един екземпляр и на Слави!
Обратната разписка е при мен,а книгата е в неговата обител,
но каквото сам,човек си направи...
 

© Красимир Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??