Dec 11, 2007, 10:28 AM

Кога ще се сбъднат мечтите...  

  Poetry » Love
1137 0 38

По стиха на Mili4ka (Мила Нежна) – „Кажи ми кога...”


Кажи ми кога ще се сбъднат мечтите?
Кога две тела ще се слеят в нощта?
Кога във екстаз ще заплуват душите?
Кога ще отпият на екс любовта?
Кога двама души във нежност ще любят?
И двама кога ще разпалят страстта?
Какво ще открият или ще изгубят?
Какво ще е после – възторг...? Не...? Тъга?
Кога е, кажи ми? Сега или утре?
Във този живот или някога там?
Кажи ми, не крий го! Сега промълви го.
Кажи ми, ще чакам! Сега ще съм... сам.
Когато се случи, ще бъда стихия.
Вулканно ще пръскам и ярко горя.
В омая ще любя и без да се крия,
ще викам – Сега е! И няма – Кога?

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??